Manja slova Veća slova RSS

>

OBAVJEŠTENJE

Datum objave: 21.10.2016 10:34 | Autor: MIDT

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Sl.list Crne Gore”, broj 12/12), Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije objavilo je 12. oktobra tekuće godine JAVNI POZIV državnim organima, organima državne uprave, lokalnim samoupravama, organima lokalnih samouprava, javnim službama i pravnim licima koja vrše javna ovlašćenja, građanima, privrednim društvima, nevladinim organizacijama i drugim zainteresovanim organizacijama, zajednicama i pojedincima da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu Zakona o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu.

U objavljenom tekstu Nacrta zakona uočene su određene tehničke greške. S tim u vezi obavještavamo zainteresovane subjeke da korigovan Nacrt Zakona mogu preuzeti OVDJE .

Uz zahvalnost na razumijevanju podsjećamo da javna rasprava traje do 21. novembra 2016. godine. Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt Zakona mogu se dostavljati Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45 , 81 000 Podgorica, fax: Fax: +382 20 241 790 ili na e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.
Termin održavanja centralne javne rasprave biće određen naknadno.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije će nakon završetka rasprave, razmotriti predloge, sugestije i komentare učesnika, nakog čega će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi i objaviti ga u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave, na svojoj internet stranici i portalu e-Uprave.