Manja slova Veća slova RSS

>

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu

Datum objave: 12.10.2016 15:29 | Autor: MIDT

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Sl.list Crne Gore”, broj 12/12), Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije sprovodi javnu raspravu o Nacrtu Zakona o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu i upućuje

JAVNI POZIV

državnim organima, organima državne uprave, lokalnim samoupravama, organima lokalnih samouprava, javnim službama i pravnim licima koja vrše javna ovlašćenja, građanima, privrednim društvima, nevladinim organizacijama i drugim zainteresovanim organizacijama, zajednicama i pojedincima da se uključe u javnu raspravu o

Nacrtu Zakona o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu

Javna rasprava o Nacrtu Zakona trajaće do 21. novembra 2016. godine.

Program javne rasprave:

I Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu sprovešće Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije.

II Javna rasprava o Nacrtu Zakona trajaće 40 dana od dana objavljivanja Nacrta Zakona na internet stranici Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i portalu e-Uprave odnosno od 12. oktobra 2016. godine do 21. novembra 2016. godine.

III Termin i mjesto održavanja centralne javne rasprave o Nacrtu Zakona biće naknadno objavljeni.

IV Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt Zakona mogu se dostavljati Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45 , 81 000 Podgorica, fax: Fax: +382 20 241 790 ili na e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.

V Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije će nakon završetka rasprave, razmotriti predloge, sugestije i komentare učesnika, nakog čega će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi i objaviti ga u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave, na svojoj internet stranici i portalu e-Uprave.

Nacrt Zakona možete preuzeti u elektronskoj formi Ovdje .