Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

НАЈАВА: Радионица на тему електронске трговине

Датум објаве: 02.10.2016 11:01 | Аутор: МИДТ

Испис Штампај страницу


Министарство за информационо друштво и телекомуникације у сарадњи са Институтом за обуку и техничку сарадњу Свјетске трговинске организације (ИТТЦ), а посредством Мисије Црне Горе при Свјетског трговинској организацији са сједиштем у Женеви, организује дводневну радионицу на тему електронске трговине 3. и 4. октобра 2016. године у Подгорици.

Радионица ће бити одржана у згради Управе за имовину, ул. Јована Томашевића бб (стара зграда Владе), у Подгорици са почетком у 10 часова.

Преглед и циљеве Радног програма о е-трговини Свјетске трговинске организације (WТО), WТО/ГАТС правила и примјена на е-трговину, класификација електронске трговине и услуга, трговинске баријере, као и друге теме у вези са искуствима WТО у овој области представиће надлежни савјетник Одјељења за трговину, услуге и инвестиције при Секретаријату Свјетске трговинске организације, Лее Тутхилл.

Радионица је намијењена како креаторима политика у овој области, тако и пословној заједници - малим и средњим предузећима, банкама, домаћим снабдјевачима он-лине трговине.

Посебан дио радионице биће посвећен подизању свијести пословне заједнице, банака, малих и средњих предузећа, надлежних државних органа, о могућностима и изазовима растуће електронске трговине.

Министарство за информационо друштво и телекомуникације