Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

ИНФОФЕСТ 2016: Дигитална трансформација индустрија и изградња дигиталних предузећа

ИНФОФЕСТ 2016: Дигитална трансформација индустрија и изградња дигиталних предузећа
Датум објаве: 22.09.2016 11:03 | Аутор: МИДТ

Испис Штампај страницу


Министарство за информационо друштво и телекомуникације у сарадњи са ИнфоДом групом у оквиру овогодишњег ИНФОФЕСТ-а организује округли сто на тему: "Дигитална трансформација индустрија и изградња дигиталних предузећа" који ће се одржати у петак, 30.септембра, у 12:30 часова, у Стакленој сали хотела "Авала&Виллас", у Будви.

У уводном дијелу обратиће се Славко Видовић (Инфодом), Сандра Величковић (Министарство за информационо друштво и телекомуникације), Божо Крстајић (Електротехнички факултет, УЦГ), Дијана Ковачевић (Економски факултет, УЦГ), Ненад Вранеш (Чиком), Михаило Глушчевић (ЕПЦГ) и представник М:тел-а.

На округлом столу биће ријечи о дигиталној трансформацији привреде и циљевима зацртаним Стратегијом информационог друштва до 2020. године, као и о препорукама Свјетског економског форума и ЕУ за дигиталну трансформацију индустрија.

Црна Гора је донијела Стратегију развоја информационог друштва Црне Горе до 2020. године у оквиру које је у приоритетном подручју е-Пословање идентификована и дигитална трансформација као приоритет, тако да се Црна Гора придружује овим глобалним процесима.


Министарство за информационо друштво и телекомуникације